Preconal är med och utvecklar framtidens lösningar för dörr-, fönster- och fasadentreprenader!

Vill du vara med och utveckla vårt företag in i framtiden? Har du ett genuint intresse för sälj och teknik? Vi söker dig som är framåtdrivande, positiv och vill utvecklas.

Vi behöver nu stärka upp vårt kontor i Malmö med en säljare för vår fasadverksamhet.

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med försäljning av företagets glas och aluminiumprodukter, vilket innefattar framförallt dörrar, fönster och entreprenader. Tillsammans med de andra säljarna utgör du en betydelsefull roll för att skapa en så bra helhetslösning som möjligt för våra kunder. Som säljare för Preconal Fasad kommer du ansvara för försäljningen av större projekt. I ditt arbete ingår det att du kalkylerar, prissätter och lämnar offert på våra produkter.  I dina arbetsuppgifter ingår såväl nykundsbearbetning som relationsbyggande med befintliga kunder. Du kommer hantera kontraktshandlingar samt att dessa utförs enligt gällande rutiner.

Du kommer att ingå i ett team av bl.a. säljare, konstruktörer och inköpare där du rapportera till säljledaren för regionen.

Din profil

Vi söker dig som är redo för nya utmaningar! Brinner du för försäljning och vill ta ytterligare kliv i karriären? Vi letar nu efter vår nästa stjärna som tillsammans med oss vill utveckla sig och själv och vårt företag.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;

– har ett genuint intresse för byggbranschen och teknik
– har relevant erfarenhet av försäljning
– är strukturerad
– har ett stort intresse för kundrelationer
– brinner för att göra bra affärer
– har en god känsla för service
– har utbildning inom försäljning, ekonomi eller motsvarande
– har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
– du har lätt för att lära dig nya system och har en bra kunskap i office-paketet

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor och har en känsla för god service. Du arbetar noggrant och strukturerat med en hög ansvarskänsla för ditt arbete. Du är prestigelös och är inte rädd för att ta för dig eller ställa upp när det behövs. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper!

Om företaget:
Preconal ingår i Hansen Group som är norra Europas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör och ett familjeföretag i tredje generationen. Huvudkontoret för Preconal finns i Halmstad och säljkontor finns i Stockholm, Malmö, Arboga och Karlstad. Produktsortimentet innehåller kompletta aluminiumsystem för industridörrar, entrèpartier, fönster, fasader och glastak. Utöver ett brett produktsortiment har Preconal en stark profil på marknaden med erkänt stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage. Idag har Preconal ca 130 anställda med egna produktionsanläggningar i Falkenberg, Landeryd och Karlstad och en omsättning på 300 MSEK.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till ansokan@preconal.se, märk din ansökan med ”Säljare Malmö”.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta HR-specialist Felicia Nyman, felicia.n@preconal.se eller 035-2652709.

Väl mött med din ansökan!