Om Preconal
Preconal ingår i HansenGroup som är norra Europas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör. Huvudkontoret för Preconal finns i Halmstad och vi har säljkontor i Stockholm, Malmö, Arboga och Karlstad. Produktsortimentet innehåller kompletta aluminiumsystem för industridörrar, entrèpartier, fönster, fasader och glastak.

Preconal har en stark profil på marknaden med hög kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage. Idag har Preconal 130 anställda med egna produktionsanläggningar i Falkenberg, Landeryd och Karlstad.

Nu fortsätter vi att expandera och vill stärka upp vårt team i Malmö med ytterligare en innesäljare. Om du är en person som har ett genuint intresse för sälj och för att bygga långsiktiga relationer, då är kanske det här en tjänst för dig!

Vi söker nämligen dig som är nyfiken, positiv och vill utvecklas och arbeta i en expansiv miljö. Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en arbetsplats med spännande arbetsuppgifter och roliga projekt.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med försäljning av företagets glas- och aluminiumprodukter, vilket innefattar framförallt dörrar, fönster och entreprenader. I din roll ska du förutom att arbeta mot våra befintliga kunder. I ditt arbete ingår kalkylering, prissättning, att offerera på och konstruera efterfrågade produkter.

Om dig
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor och har en inbyggd känsla för god service. Du arbetar noggrant och strukturerat med en hög ansvarskänsla för ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;

o   Har erfarenhet av liknande arbete i byggbranschen.
o   Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom området.
o   Brinner för försäljning och har ett genuint intresse för våra produkter.
o   Motiveras av att skapa nya kontakter och tycker om att bygga långsiktiga relationer.
o   Har en god känsla för service, både internt och externt.
o   Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
o   Har lätt för att lära dig nya system och har en goda kunskaper i Office-paketet.
o   Du behöver ha körkort.

Ansökan Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan till: ansokan@preconal.se. Märk ansökan med ”Säljare till Preconal, Malmö”.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta HR-chef Hanna Stjernström, hanna.s@preconal.se eller 035-265 27 11.
Varmt välkommen med din ansökan!