Vill du vara med och utveckla vårt företag in i framtiden? Har du ett genuint intresse för byggbranschen och vill bli en fena på kalkyler? Vi söker dig som är framåtdrivande, positiv och vill utvecklas och arbeta i en expansiv miljö med oss!

Vi behöver nu förstärka vår kalkylavdelning med en junior kalkylator/offertingenjör och söker dig som nyligen har tagit en examen som byggingenjör.

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Dina arbetsuppgifter
Som junior kalkylator/offertingenjör kommer du till en början arbeta nära en av våra befintliga kalkylatorer för att lära dig och stötta upp det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter komma vara att ta fram kalkyler, underlag till offerter och sammanställning av anbud. Du arbetar tätt ihop med våra säljare för att supporta dem till bästa möjliga affär.

Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;

– har en byggnadsingenjörsutbildning
– brinner för kalkyl och bra affärer
– är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker
– är ambitiös, driven och har fokus på god affärsmässighet
– tycker om att arbeta i team och ser dig själv som en lagspelare
– har goda kunskaper inom svenska och engelska

Om företaget
Preconal ingår i Hansen Group som är norra Europas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör och ett familjeföretag i tredje generationen. Huvudkontoret för Preconal i Halmstad och säljkontor finns i Stockholm, Malmö, Arboga och Karlstad. Produktsortimentet innehåller kompletta aluminiumsystem för industridörrar, entrèpartier, fönster, fasader och glastak. Utöver ett brett produktsortiment har Preconal en stark profil på marknaden med erkänt stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage. Idag har Preconal 130 anställda med egna produktionsanläggningar i Falkenberg, Landeryd och Karlstad och en omsättning på 300 MSEK.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till ansokan@preconal.se, märk din ansökan med ”Junior Kalkylator”.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta HR-specialist Felicia Nyman, felicia.n@preconal.se eller 035-2652709.

Väl mött med din ansökan!