Just nu söker vi en juniorprojektledare till vårt kontor i Halmstad

Preconal är med och utvecklar framtidens lösningar för dörr-, fönster- och fasadentreprenader!

Vill du vara med och utveckla vårt företag in i framtiden? Har du ett genuint intresse för projektledning och byggnader? Vi söker dig som är framåtdrivande, positiv och vill arbeta i en spännande och utmanande vardag.

Vi söker nu efter en ny medarbetare till vår projektledningsavdelning med placering på vårt Halmstadkontor. Vi söker efter dig med 1-2 års erfarenhet från projektledning, arbetsledning eller platsledning gärna inom byggbranschen men annan projektbaserad bransch kan även vara av intresse.

Dina arbetsuppgifter:

Som Junior Projektledare kommer du gå vårt 24 månaders program som är uppdelat i 4 faser. Du kommer under hela perioden jobba tillsammans med en av våra befintliga projektledare. Du kommer stötta den befintliga projektledaren med allt från planering till genomförande med målet att efter 24 månader vara en självgående projektledare med egen budget.

Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;

– har en byggingenjörsexamen med inriktning projektledning, annan projektledningsutbildning alternativt har jobbat som ledande funktion inom montage.
– brinner för projektledning inom byggbranschen och ser detta som ett långsiktigt karriärval
– är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker
– är ambitiös, driven och har fokus på god affärsmässighet
– tycker om att arbeta i team och ser dig själv som en lagspelare
– har goda kunskaper inom svenska och engelska
– har bra administrativa egenskaper

Om företaget:
Preconal ingår i Hansen Group som är norra Europas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör och ett familjeföretag i tredje generationen. Huvudkontoret för Preconal finns i Halmstad och säljkontor finns i Stockholm, Malmö, Arboga och Karlstad. Produktsortimentet innehåller kompletta aluminiumsystem för industridörrar, entrèpartier, fönster, fasader och glastak. Utöver ett brett produktsortiment har Preconal en stark profil på marknaden med erkänt stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage. Idag har Preconal ca 130 anställda med egna produktionsanläggningar i Falkenberg, Landeryd och Karlstad och en omsättning på 300 MSEK.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till ansokan@preconal.se, dock senast den 20 augusti. Ange referens ”junior projektledare Halmstad” i din ansökan.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta HR-specialist Felicia Nyman, felicia.n@preconal.se eller 035-2652709.

Väl mött med din ansökan!