Preconal är med och utvecklar framtidens lösningar för dörr-, fönster- och fasadentreprenader!

Vill du vara med och utveckla vårt företag in i framtiden? Har du ett genuint intresse för konstruktion och byggnader? Vi söker dig som är framåtdrivande, positiv och vill utvecklas och arbeta i en expansiv miljö!

Vi behöver nu förstärka vår konstruktionsavdelning med en konstruktör och söker dig som nyligen har tagit en examen som civilingenjör eller byggingenjör med inriktning konstruktion.

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i ett team av 6 konstruktörer där era huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att handla om att projektera/konstruera, göra statiska beräkningar, delta på projekt- och byggmöten, ha kontinuerlig kontakt med arkitekter och byggkonstruktörer. Du kommer att ha ett tätt samarbete med säljare och projektledare. Du har en mycket viktig roll igenom hela arbetsprocessen, från order till slutfakturering. Du kommer att ingå i ett kunnigt team av säljare, konstruktörer, projektledare, med flera och du rapporterar till konstruktionschefen.

Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;

– helst är civilingenjör alternativt byggingenjör inriktning konstruktion
– brinner för konstruktion och ser detta som en långsiktigt karriärval
– är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker
– är ambitiös, driven och har fokus på god affärsmässighet
– tycker om att arbeta i team och ser dig själv som en lagspelare
– har goda kunskaper inom svenska och engelska
– har ett par års erfarenhet

Om företaget:
Preconal ingår i Hansen Group som är norra Europas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör och ett familjeföretag i tredje generationen. Huvudkontoret för Preconal i Halmstad och säljkontor finns i Stockholm, Malmö, Arboga och Karlstad. Produktsortimentet innehåller kompletta aluminiumsystem för industridörrar, entrèpartier, fönster, fasader och glastak. Utöver ett brett produktsortiment har Preconal en stark profil på marknaden med erkänt stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage. Idag har Preconal 130 anställda med egna produktionsanläggningar i Falkenberg, Landeryd och Karlstad och en omsättning på 300 MSEK.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till ansokan@preconal.se, märk din ansökan med ”Konstruktör Halmstad”, dock senast den 1 mars 2018.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta HR-specialist Felicia Nyman, felicia.n@preconal.se eller 035-2652709.

Väl mött med din ansökan!