Just nu söker vi projektledare till vårt kontor i Halmstad

Preconal är med och utvecklar framtidens lösningar för dörr-, fönster- och fasadentreprenader!

Vill du vara med och utveckla vårt företag in i framtiden? Har du ett genuint intresse för projektledning och byggnader? Vi söker dig som är framåtdrivande, positiv och vill arbeta i en spännande och utmanande vardag.

Vi söker nu efter en ny medarbetare till vår projektledningsavdelning med placering på vårt Halmstadkontor. Vi söker efter dig med flera års erfarenhet från projektledning inom byggbranschen.

Dina arbetsuppgifter:

Som projektledare arbetar du med att leda och driva projekt med företagets glas- och aluminiumprodukter, såsom dörrar, fönster och entreprenader. Du arbetar med stora, relativt komplexa projekt och därför behöver du ha god kännedom och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du ingår i ett kunnigt team av säljare, konstruktörer, inköpare med flera och du rapporterar till entreprenadchefen.

Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;

– har flera års erfarenhet från projektledning inom byggbranschen.
– har utbildning i och/eller gedigen erfarenhet av entreprenadjuridik.
– har lätt för de administrativa arbetsuppgifterna som kommer med tjänsten som projektledare.
– brinner för projektledning inom byggbranschen.
– är driven och har lätt för att lära dig nya saker.
– är ambitiös och har fokus på god affärsmässighet.
– tycker om att arbeta i team och ser dig själv som en lagspelare.
– har goda kunskaper i svenska och engelska.
– det är meriterande om du har en byggingenjörsexamen med inriktning projektledning eller annan projektledningsutbildning.

Om företaget:
Preconal ingår i Hansen Group som är norra Europas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör och ett familjeföretag i tredje generationen. Huvudkontoret för Preconal finns i Halmstad och säljkontor finns i Stockholm, Malmö, Arboga och Karlstad. Produktsortimentet innehåller kompletta aluminiumsystem för industridörrar, entrèpartier, fönster, fasader och glastak. Utöver ett brett produktsortiment har Preconal en stark profil på marknaden med erkänt stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage. Idag har Preconal ca 130 anställda med egna produktionsanläggningar i Falkenberg, Landeryd och Karlstad och en omsättning på 300 MSEK.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till ansokan@preconal.se, dock senast den 20 augusti. Ange referens ”projektledare Halmstad” i din ansökan.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta HR-specialist Felicia Nyman, felicia.n@preconal.se eller 035-2652709.

Väl mött med din ansökan!