Vi söker nu efter två utemontör till Skåneregionen!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som utemontör, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara montering av partier i glas och aluminium. I tjänsten förekommer resor med övernattning.

Din profil

Vi värdesätter ett stort engagemang, noggrannhet i ditt arbete och din förmåga att snabbt kunna lära dig nya saker. Du har en byggnads- eller verkstadsteknisk bakgrund och är allmänt händig. Då jobbet består av mycket fysiskt arbete tror vi att du är i god fysisk form.

Du är ordningsam, har lätt för att samarbeta och motiveras av att skapa goda resultat. För oss är det viktigt att du har förmågan att se verksamheten du arbetar i ur ett helhetsperspektiv.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om företaget

Preconal ingår i Hansen Group som är norra Europas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör och ett familjeföretag i tredje generationen. Huvudkontoret för Preconal i Halmstad och säljkontor finns i Stockholm, Malmö, Arboga och Karlstad. Produktsortimentet innehåller kompletta aluminiumsystem för industridörrar, entrèpartier, fönster, fasader och glastak. Utöver ett brett produktsortiment har Preconal en stark profil på marknaden med erkänt stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage. Idag har Preconal 130 anställda med egna produktionsanläggningar i Falkenberg, Landeryd och Karlstad och en omsättning på 300 MSEK.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till ansokan@preconal.se, dock senast den 21 januari.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta HR-specialist Felicia Nyman, felicia.n@preconal.se eller 035-2652709.

Väl mött med din ansökan!